Leverans och retur

Har du ångrat ditt köp? Inga problem. På NAIYA har du alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NAIYA detta inom 14 dagar från det att Du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Du ska, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande via mail till info@naiyaclothes.com. Du ska ange ditt namn, din adress och annan relevant information, t.ex. ordernummer, fakturanummer och namn på varan i mailet.

Vid utövande av ångerrätten betalar Du returfrakten. En returfraktsedel skickas med din beställning. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till NAIYA. Varan ska skickas väl emballerad i gott skick. Om varan inte returneras i godtagbart skick har NAIYA rätt att göra ett värdeminskningsavdrag.

När Du ångrar ditt köp betalar NAIYA tillbaka det belopp som Du betalat för varan. På det belopp som ska återbetalas har NAIYA rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att Du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

NAIYA betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum vi tog emot din retur och skickade dig en returbekräftelse via mail. Återbetalningen kommer att ske till dig via det betalningsalternativ som du valde när du köpte varan, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.